perjantai 6. syyskuuta 2019

Syksyn satoa kasvihuoneessa ja puutarhassa ❤️


Tänä syksynä saamme herkutella luumuilla oikein urakalla. Omenia ei tänä vuonna tule kuin yksittäisiä kappaleita. Money maker tomaatti teki kovasti satoa. Viinirypäleetkin kypsyivät nopeasti, kun vauhtiin pääsivät. Ne onkin jo miltei kokonaan syöty parempiin suihin.
Tämä kuva on otettu heinäkuun lopussa. Silloin viini rypäleiden kypsyminen oli vasta alkanut. Unohdin kuvata kypsät tertut, kun innoissamme aloimme niitä jo syömään pois.


Victoria

Yleinen keltaluumu



Enkelinpasuunan kukintaa. 

Money maker tomaatti
Victoria ja yleinen keltaluumu
Money maker tomaatti, chili ja mini kasvihuonekurkku
                 
Viime viikonloppuna oli huvila kauden päätös eli venetsialaiset. Innostuin ottamaan kuvan Puulavedestä ja mieheni tekemästä kylpypaljusta. Kuvassa näkyy myös itse tehty terassin kaide.




2 kommenttia:

  1. Katselinkin noita enkelinpasuunoja, tosi komeita. Ja keltaiset luumut ovat todistettavasti todella hyviä!
    On teillä kyllä tunnelmalliset mökkimaisemat. Ja täytyy taas kehua teidän kädentaitoja. Silloin saa sitä mitä haluaa, kun itse tekee.

    VastaaPoista
  2. Kiitokset ❤️ Kyllähän ne luumut on ihan hyvän makuisia. Toki vähän turhan paljon niitä tällä kertaa tuli.Juu nuo mökillä remppailut on kyllä mukavaa puuhaa. Minä maalailen ja mies rakentaa. Itselläni on nyt menossa aukion kaunistaminen avohakkuun jäljiltä... Siinä riittää puuhaa vielä pitkäksi aikaa.

    VastaaPoista