sunnuntai 12. heinäkuuta 2020

Kasvihuoneen kuulumisia ja kasvilavan myös.

Kasvihuoneessa on kasvu hurahtanut hyvin käyntiin. Tässä muutama kuva itse kasvatetuista paprikoista, chileistä ja tomaateista. Muutaman tomaatin olen jo syönytkin. Kasvihuoneen terassiltakin nappasin kuvan papuköynnöksestä.
Pensaspapu kasvaa kaaren vasemmalla puolella ja oikealla kasvaa ruusupapu.
Zilga viiniköynnös


chili 

 poseidon chili
 yrttejä ja avomaankurkkua 
 Baby kesäkurpitsat 

Mini bell, pimiento padron ja punainen suippopaprika oleskelevat tässä suuressa ruukussa. Ainoastaan pimiento padron paprikaa olen syönyt vasta. 

Tartosta tilasin  pensas tomaatin siemeniä. Tämän olisi pitänyt kasvaa avomaallakin, mutta laitoin kuitenkin kasvihuoneeseen. Takana näkyy pikkuruinen keltainen marjatomaatti. 
Tomaatti 
Ruusupapu 
Vaahtera-aulio
Suihkulähde lobelia 
Pihajasmike 


2 kommenttia:

  1. Upeat edellisen postauksen pelakuut ja hyötykasvejakin vaikka kuinka! Meillä on osa samojakin - kurkkua, tomaattia, oreganoa, persiljaa ja rypäleitä on meidän pikku pihalla. Rypäleitä näyttää tulevan sullakin ihan kiitettävästi, mulla köynnös pukkaa itseään jo ulos pikku kasvihuoneesta, tulee kirjaimellisesti ovista ja ikkunoista!

    VastaaPoista
  2. Kiitos menninkäinen. Juu se rypäle on kyllä hurjan kova kasvamaan. Pakko joka syksy leikata melko alas... Muuten ei mahdu meidänkään kasvihuoneeseen. Ei ole vielä tullut yhtään kesäkurpitsaa lavoista.. Olisi ilmeisesti pitänyt alkuun pitää harsoa päällä eristeenä. No, ensi kesänä uusi yritys.

    VastaaPoista