maanantai 27. huhtikuuta 2020

Kukkien istutuspöytä

Ihanaa huhtikuun loppua kaikille. Vappukin lähestyy kovaa kyytiä. Vihjailin miehelleni, että haluaisin kukkien istutuspöydän ja hyllyn. Katselin kauppojen valmiita pöytiä ja ne näyttivät kovin pieniltä ja heppoisilta. Olin jo valmis tilaamaan erään pöydän netistä, kun mieheni sanoi ,että voi tehdä minulle sellaisen. No minähän innostuin tietenkin asiasta. Annoin miehelleni taitelijan vapauden pöydän tekoon. Toki hän kyseli mielipiteitä usein mikä olikin ihan hyvä juttu niin sain itselleni sopivan korkeuden pöytätasolle ja näin kukatkin mahtuvat hyvin hyllylle. Mies innostui niin kovasti tästä projektista, että teki pöytätason alle kaapin. Näin se toimii myös säilytyskalusteena . Laitan tähän alle muutaman vaihekuvan pöydän teosta jos joku innostuu myös rakentamaan tällaisen itselleen. Mittoja minulla ei ole sillä mies teki tätä sitä mukaa, kun suunnitteli sitä.



Pöytätasoon kiinnitetään laattaliimalla tällaiset laatat. Ne saumataan lopuksi ruskealla pakkasen kestävällä silikoonilla.



Hyllyn reunaan laitettiin tällaiset sepän takomat naulat joihin voin laittaa jotain roikkumaan. 



Kaapin ovien saranat ja säppi on myös samoja sepän takomia juttuja joita saa useista liikkeistä. Me ostettiin ne Lahden Kärkkäiseltä.




Tässä pöytä jo odottelee kukkia 
Tarkoitus on  öljytä tämä rakennelma jossain vaiheessa ruskeaksi.

2 kommenttia:

  1. Toi on kyllä vaan niin hieno! Taitava mies! Ihan kuin olisi kaupasta ostettu, vaan eipä heti ole kellään muulla samanlaista. Öljyttynä siitä tulee varmasti vieläkin kauniimpi! <3

    VastaaPoista
  2. Kiitokset menninkäinen❤️Tule piipahtamaan puutarhassa kesällä�� Näet mun uudet viritykset livenä😉

    VastaaPoista